Nieuws

 • Showsucces
  Op de clubmatch van de CCRCN op 02-09-2023 in Lochem behaalde Cardhu in de Kampioensklas van de vier ingeschreven teven de mooie kwalificatie 2U. In totaal waren er 21 curly’s ingeschreven op de clubmatch.
 • Show succes
  Op beide bovenstaande shows was Cardhu zeer succesvol .Ze werd beste teef en BOS ( Best opposite sex).Van links naar rechts op de foto Bling Bling Aatami Omena ,Roughyeds Betty Turpin en Bright Adventurer Tornado Beta.
 • Birdcatchers Janice ,Malin.
  Geboren 29-05-2010 , overleden 16-03-2023 Helaas hebben we onze lieve ,stoute , balverslaafde ,slimme , eigenwijze ,mooie kampioen Malin , na een mooie tijd samen moeten laten gaan. Ze wordt erg gemist door ons en Cardhu.
 • Puppy reünie
  Zondag 6 november kwamen vijf van de zes pups ,van inmiddels vier maanden oud met hun eigenaars op uitnodiging ,bij elkaar op de boerderij van pup eigenaren Eddy en José in Etten. Na een hartelijke en gastvrije ontvangst met koffie , thee ,cake en broodjes en kennis making in levende lijve van alle puppy eigenaren… Lees verder Puppy reünie
 • Als afsluiting de “officiële” standfoto’s.
  Op 31 augustus heeft Hannie Warendorf mooie standfoto’s gemaakt van de pups.Voorlopig dus is dit de afsluiting van een mooie periode voor nu. Of er nog een vervolg gaat komen sluiten we nu nog niet uit. We gaan eerst afwachten hoe deze pups zich verder gaan ontwikkelen.

Nieuwsarchief